Беремо відповідний шматок яловичини без кісток. Промиваємо під проточною водою, обтираем паперовим рушником. Перекладаємо м’ясо на обробну поверхню, нарізаємо тонкими брусочками. У сковороді підігріваємо олію. Нарізку з яловичини викладаємо на сковорідку. Солимо, перчимо. Починаємо обсмажувати на помірному вогні. За необхідності додаємо кип’ячену воду (трохи).
Паралельно з піджаркою яловичини займемося підготовкою овочів. Очищаємо моркву і ріпчасту цибулю. Виймаємо з банки солоний огірочок. Морквину для м’ясної підливи натираємо. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Огірок подрібнюємо кубиками.
М’ясо у нас досить потушилось, стало м’яким.
Викладаємо до м’ясних шматочках нарізку з овочів і солоного огірочка.
Тушкуємо спільно м’ясо з овочами 10 хвилин. Потім додаємо томатний соус.
Заливаємо в достатній кількості кип’ячену воду. Перемішуємо, за необхідності досолює. Тушкуємо підливу під кришкою 15-20 хвилин. Можна в процесі додати зелень або улюблену приправу.
Подаємо готову підливу з будь-яким гарніром. У нас – макаронні вироби.
Приємного апетиту!