Підлива з яловичини з солоним огірком і овочами

Підлива з яловичини з солоним огірком і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беремо відповідний шматок яловичини без кісток. Промиваємо під проточною водою, обтираем паперовим рушником. Перекладаємо м’ясо на обробну поверхню, нарізаємо тонкими брусочками. У сковороді підігріваємо олію. Нарізку з яловичини викладаємо на сковорідку. Солимо, перчимо. Починаємо обсмажувати на помірному вогні. За необхідності додаємо кип’ячену воду (трохи).

Паралельно з піджаркою яловичини займемося підготовкою овочів. Очищаємо моркву і ріпчасту цибулю. Виймаємо з банки солоний огірочок. Морквину для м’ясної підливи натираємо. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Огірок подрібнюємо кубиками.

М’ясо у нас досить потушилось, стало м’яким.

Викладаємо до м’ясних шматочках нарізку з овочів і солоного огірочка.

Тушкуємо спільно м’ясо з овочами 10 хвилин. Потім додаємо томатний соус.

Заливаємо в достатній кількості кип’ячену воду. Перемішуємо, за необхідності досолює. Тушкуємо підливу під кришкою 15-20 хвилин. Можна в процесі додати зелень або улюблену приправу.

Подаємо готову підливу з будь-яким гарніром. У нас – макаронні вироби.

Приємного апетиту!