Грибний жульєн з кедровими горішками

Грибний жульєн з кедровими горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Грибний жульєн – прекрасна порційна закуска на святковий стіл

Інгредієнти

сир – 100 г
яйця – 1
молоко – 300 мл
борошно пшеничне – 50 грам
кедрові горішки – жменю, за бажанням
вершкове і рослинне масло – 50 грам
ріпчаста цибуля – 1 головка
печериці – 300 г
сіль, перець – за смаком

Як приготувати Грибний жульєн з кедровими горішками

Це французька страва різноманітить ваш стіл і вразить ваших друзів. Для того щоб приготувати жульєн знадобляться:
– сир
– яйця
– молоко
– борошно пшеничне
– кедрові горішки
– вершкове і рослинне масло
– цибуля ріпчаста
– печериці

Отже, приступимо….

Покроковий рецепт

Першим ділом натріть сир.

Далі розтопити на сковорідці 40 г вершкового масла, додайте борошно і обсмажте, поки не досягнете однорідної консистенції, потроху вливаючи молоко. Потім приберіть вогонь і дайте охолонути.

В отриману суміш розбийте яйце, засипте половину сиру і горішки.

Печериці наріжте соломкою, цибулю порізати дуже дрібно. Обсмажуйте 4 хвилини.

Цибулю і гриби покладіть на посуд, залийте молочним соусом, зверху посипте горіхами з рештою сиру.

Розігрійте духовку до 180 градусів і запечіть 15 хвилин.