Грибний жульєн – прекрасна порційна закуска на святковий стіл
Інгредієнти
сир – 100 г | |
яйця – 1 | |
молоко – 300 мл | |
борошно пшеничне – 50 грам | |
кедрові горішки – жменю, за бажанням | |
вершкове і рослинне масло – 50 грам | |
ріпчаста цибуля – 1 головка | |
печериці – 300 г | |
сіль, перець – за смаком |
Це французька страва різноманітить ваш стіл і вразить ваших друзів. Для того щоб приготувати жульєн знадобляться:
– сир
– яйця
– молоко
– борошно пшеничне
– кедрові горішки
– вершкове і рослинне масло
– цибуля ріпчаста
– печериці
Отже, приступимо….
Покроковий рецепт
Першим ділом натріть сир.
Далі розтопити на сковорідці 40 г вершкового масла, додайте борошно і обсмажте, поки не досягнете однорідної консистенції, потроху вливаючи молоко. Потім приберіть вогонь і дайте охолонути.
В отриману суміш розбийте яйце, засипте половину сиру і горішки.
Печериці наріжте соломкою, цибулю порізати дуже дрібно. Обсмажуйте 4 хвилини.
Цибулю і гриби покладіть на посуд, залийте молочним соусом, зверху посипте горіхами з рештою сиру.
Розігрійте духовку до 180 градусів і запечіть 15 хвилин.