Грибний жульєн з кедровими горішками

Грибний жульєн з кедровими горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим ділом натріть сир.

Далі розтопити на сковорідці 40 г вершкового масла, додайте борошно і обсмажте, поки не досягнете однорідної консистенції, потроху вливаючи молоко. Потім приберіть вогонь і дайте охолонути.

В отриману суміш розбийте яйце, засипте половину сиру і горішки.

Печериці наріжте соломкою, цибулю порізати дуже дрібно. Обсмажуйте 4 хвилини.

Цибулю і гриби покладіть на посуд, залийте молочним соусом, зверху посипте горіхами з рештою сиру.

Розігрійте духовку до 180 градусів і запечіть 15 хвилин.