Швидко і просто
Інгредієнти
батон – 1.5 шт | |
яйця – 6 штук | |
цукор – за смаком для солодких грінок | |
рослинне масло – для смаження |
Цей рецепт відноситься до одних з найбільш простих, але дуже смачних.
Грінки я часто готую і просто так, тому що ми їх любимо, і коли залежався батон, або чому-то купили два-три батона (таке теж буває). Це прекрасний спосіб не викидати хліб, коли він вже починає черствіти.
Покроковий рецепт
Батон нарізати тонкими скибочками. Бажано намагатися робити їх не більше 1 см завтовшки, і тоді вони зможуть добре просочитися яйцями.
Яйця збити з цукром на солодкі грінки, і просто збити, якщо плануються не солодкі.
Замочити скибочки батона в яйці. Для цього краще брати посуд, де зможуть розміститися відразу 4-5 шматочків, або стільки, скільки за раз поміщається на сковороду.
На сковорідку налити рослинне масло і дати йому нагрітися.
Вже набряклий батон починати дарувати на сковороді. З кожної сторони досить по хвилинці.
Готові грінки викладаємо на плоску тарілку. Я завжди її застеляють паперовими рушниками для того, щоб вони ввібрали в себе весь зайвий жир.
Для ласунів солодкі грінки можна ще посипати цукровою пудрою.
Спробуйте приготувати цей простий і смачний рецепт.
Приємного апетиту!