Грінки з яйцем

Грінки з яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Батон нарізати тонкими скибочками. Бажано намагатися робити їх не більше 1 см завтовшки, і тоді вони зможуть добре просочитися яйцями.


Яйця збити з цукром на солодкі грінки, і просто збити, якщо плануються не солодкі.
Замочити скибочки батона в яйці. Для цього краще брати посуд, де зможуть розміститися відразу 4-5 шматочків, або стільки, скільки за раз поміщається на сковороду.


На сковорідку налити рослинне масло і дати йому нагрітися.
Вже набряклий батон починати дарувати на сковороді. З кожної сторони досить по хвилинці.
Готові грінки викладаємо на плоску тарілку. Я завжди її застеляють паперовими рушниками для того, щоб вони ввібрали в себе весь зайвий жир.
Для ласунів солодкі грінки можна ще посипати цукровою пудрою.
Спробуйте приготувати цей простий і смачний рецепт.
Приємного апетиту!