Грушевий пиріг на сметані

Грушевий пиріг на сметані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Візьмемо глибоку чашу і в ній добре збити яйця з цукром

Туди ж додаємо змішуємо сметану і йогурт

До отриманої маси додаємо борошно

Добре перемішуємо і вливаємо олію

Наступні інгредієнти залишилися розпушувач і ванілін

Все гарненько перемішуємо виходить тісто консистенції як густа сметана

Підготуємо грушу, поріжемо її на пластинки невеликої товщини

Підготуємо форму для випікання, папір для випікання змащуємо маслом і викладаємо тісто

Викладаємо грушу поверх нашого тесту і посипаємо корицею

Випікаємо в духовій шафі при температурі 200С

Остуджуємо і посипаємо цукровою пудрою. Ось і наш пиріг готовий, пора пити чай!!!