Гуакамоле

Гуакамоле – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дрібно порубати лук, часник, перець і кінзу.

Авокадо розрізати навпіл і позначте смужки вздовж і впоперек.

Для цього рецепту дуже важливо щоб авокадо був стиглим! Якщо він у Вас не дозрів, просто залиште його полежати кілька днів при кімнатній температурі. Далі…вивернути авокадо і допомогти відвалиться авокадо від шкірки.

Розчавити авокадо виделкою до утворення пюре (не страшно, якщо воно буде трохи з грудочками, це навіть не погано). Авокадное пюре залити соком лайма (сік цитрусових є антиоксидантом, тобто запобігає окисленню авокадо і фарбування гуакамоле в неапетитний коричневий колір).

До авокадо, додати цибулю, часник, перець і кінзу. Заправити оливковою олією і перемішати.
Посолити, поперчити за смаком і знову перемішати.

Подавати з чіпсами Начос. Приємного апетиту!