Холодець із риби з овочами по-угорськи

Холодець із риби з овочами по-угорськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заливне з риби по-угорськи із зеленим горошком і морквою.

Інгредієнти

риба біла – півкіло
морква, лимон – по одному
зелень – кілька гілочок
зелений горошок – жменя
желатин – 20 г гранульованого желатину на 1 літр рідини
сіль, спеції – за смаком та бажанням

Як приготувати Холодець із риби з овочами по-угорськи

Заливне з річкової риби сподобається багатьом – воно виходить ароматним і дуже апетитним. До речі, готується дуже просто.

Потрібно:

– півкіло риби;
– по одному помідора, моркви, лимона, болгарського перцю;
– желатин, журавлина, зелень, сіль.

Покроковий рецепт

Приготування:

1. Будь річкову рибу очищають, видаляють зябра і нутрощі, варять у солоній воді одну годину. Потім бульйон проціджують, а відокремлюють м’якоть від кісточок.

2. У формочки перекладають разом з скибочками лимона і листочками зелені, моркву, порізану кубиками, часточки лимона, зелений горошок (половина частини) .

3. Желатин розпускають в склянці воду, змішують з гарячим бульйоном і заливають вміст формочок на стільки, щоб покрити вміст. Прибирають формочки у прохолодне місце.

4. Коли все застигло формочки дістають. Рибне філе викладають зверху, так само додають решту моркву і горох. Знову заливають, прибирають в холод до повного застигання.

5. Після повного застигання холодець витягують і можна сміливо подавати на стіл.