У багатьох ресторанах світу поєднують морепродукти з м’ясом, наше блюдо тому не виключення. Особливо смачною виходить індичатина. Пропонуємо спробувати приготувати цей фьюжн в домашніх умовах. Вам знадобиться наступний набір інгредієнтів:
Индюшиные стегна – 3 штуки;
королівські креветки – 100 грам;
яблуко – 1 штука;
оливкова олія – за смаком;
зелень – за смаком;
спеції – за смаком;
йогурт – 30 мл
1. Індичатину приправити спеціями. Обсмажити її на оливковій олії.
2. Креветки відварити в підсоленій воді. Після, остудити і дрібно нарубати.
3. Яблуко дрібно нарубати. Зелень також нарубати.
4. Змішати яблуко і зелень, додати йогурт. Всі ці інгредієнти, приправити спеціями і перебити в блендері. Додати до них креветки. 5. Викласти масу до индюшке і тушкувати ще 10 хвилин.