Індичка з картоплею і сиром, в духовці

Індичка з картоплею і сиром, в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очистити три великі картоплини, вимити і нарізати товстими кружечками. Для тих, хто дуже любить картоплю, кількість можна збільшити, але з такими пропорціями в нормі вийшло поєднання м’яса та овочів.


Беремо дві сині цибулини і маринований гострий перець ( дві штуки), так само нарізаємо кільцями, тим часом, включаємо духовку розігріваємо до 200 градусів.

Виливаємо 4 столові ложки оливкової чи іншого олії на наш сач і розкладаємо наші овочі.

Моєму філе і нарізаємо великими шматочками , розкладаючи поверх наших овочів.

Кожен шар солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції ( у кожного вони свої) і ставимо в духовку на 35 хвилин. Тим часом, натираємо сир на середній тертці і через 35 хвилин, дістаємо страву з духовки, посипаємо сиром і ставимо назад на 5 хвилин. Якщо в духовці є гриль, то можна підрум’янити сир, зробити його з хрусткою скоринкою.

Готову страву посипаємо зеленню і кличемо всіх до столу. Приємного апетиту!!!! Ось така краса у нас вийшла.