Незвичайний сніданок або обід можна приготувати з яєць, шпинату і піти. Індійські спеції дають незвичайний смак звичного страви.
Покроковий рецепт
Кінзу і кріп дрібно нашаткувати, влити лимонний сік 15 г, йогурт. Посолити, змішати. Поставити охолоджуватися.
Промитий шпинат обсушити рушником. Обрізати черешки відступаючи від краю 1-2 див. шпинат Нарізати великими шматками.
На розпеченому рослинному маслі обсмажити кумін і гірчицю. Обсмажувати до потріскування зерен гірчиці. Нарізану ріпчасту цибулю обсмажити в спеціях до золотого кольору
Кинути зелень шпинату в сковороду, перемішуючи, дочекатися зменшення в об’ємі. Покласти нарізані пір’я цибулі.
Влити сік лимона 10 гр., присолити. Готувати 2 хв і зняти з вогню. Перекласти в тарілку.
На розігрітій олії обсмажити каррі, нарізану кільцями гострий перець. Смажити до невеликого спінювання спецій.
Вбити яйця, посолити і перемішуючи їх приготувати скрэмбл
Змішати яєчню зі шпинатом.
Начинити сумішшю піту. Зверху полити йогуртным соусом.