Індійський омлет зі шпинатом у піті

Індійський омлет зі шпинатом в піті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Незвичайний сніданок або обід можна приготувати з яєць, шпинату і піти. Індійські спеції дають незвичайний смак звичного страви.

Покроковий рецепт


Кінзу і кріп дрібно нашаткувати, влити лимонний сік 15 г, йогурт. Посолити, змішати. Поставити охолоджуватися.

Промитий шпинат обсушити рушником. Обрізати черешки відступаючи від краю 1-2 див. шпинат Нарізати великими шматками.



На розпеченому рослинному маслі обсмажити кумін і гірчицю. Обсмажувати до потріскування зерен гірчиці. Нарізану ріпчасту цибулю обсмажити в спеціях до золотого кольору


Кинути зелень шпинату в сковороду, перемішуючи, дочекатися зменшення в об’ємі. Покласти нарізані пір’я цибулі.

Влити сік лимона 10 гр., присолити. Готувати 2 хв і зняти з вогню. Перекласти в тарілку.


На розігрітій олії обсмажити каррі, нарізану кільцями гострий перець. Смажити до невеликого спінювання спецій.


Вбити яйця, посолити і перемішуючи їх приготувати скрэмбл


Змішати яєчню зі шпинатом.


Начинити сумішшю піту. Зверху полити йогуртным соусом.