Ароматний сонячний рис з запеченими курячими стегенцями в духовці
Інгредієнти
білого вина 50 мл | |
шафран – на смак | |
курячі стегна – 4 | |
спеції – за смаком | |
оливкової олії – 20 мл | |
цибулі – 20 гр | |
подрібненого часнику – 20 грам | |
лавровий лист – кілька | |
червоний перець – 1/2 шт. | |
курячого бульйону – 20 мл | |
рису – 100 грам | |
рубаною петрушки – 20 грам | |
замороженого гороху – 50 грам |
Одне з кращих страв в Іспанії – це рис з курячим стегном. Рекомендуємо в якості швидкого і легкого вечері.
Покроковий рецепт
1. Прогріти духовку до високої температури.
2. Змішайте вино і шафран, залиште на півгодини для настоювання.
3. Залийте вином курку і приправте спеціями. Обсмажте курку протягом п’яти хвилин з кожної зі сторін на оливковій олії.
4. Додайте цибулю, перець і часник, дрібно порізаний перець. Продовжуйте приготування протягом семи хвилин. Після закінчення часу, покладіть лавровий лист. Накрийте сковороду кришкою.
5. Надішліть курку в духову шафу, готується протягом півгодини.
6. Рис відваріть, і змішайте з горошком. Приправте спеціями і викладіть до курки. Посипте зверху рубаною петрушкою і подавайте до столу.