Італійський томатний соус з базиліком, сиром і горішками по цьому рецепту готується швидко і легко. Цей соус як не можна краще підходить до пасти.
Інгредієнти
Помідори – 150 г | |
Базилік – 30 г | |
Волоські або кедрові горіхи – 50 г | |
Часник – 2 зубчики | |
Сир пармезан – 1/2 склянки | |
Оливкова олія – за смаком |
Італійський томатний соус з базиліком, сиром і горішками по цьому рецепту готується швидко і легко. Густоту можна регулювати кількістю сиру і оливковою олією. Цей соус як не можна краще підходить до пасти. Він допоможе урізноманітнити ваші звичні страви.
Покроковий рецепт
У блендері подрібнити помідори, горішки, очищений часник, базилік і ½ склянки пармезану. Все за смаком посолити, поперчити.
Спробувати томатний соус на смак і при необхідності додати ще солі і сиру (від кількості сиру залежить бажана густота соусу). Наприкінці до приготовленої суміші додати трохи олії. Подається томатний соус до пасти. Приємного апетиту!