Кабачки-гриль з зеленим соусом

Кабачки-гриль з зеленим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кабачки-гриль з зеленим соусом – пікантне літнє блюдо за 10 хвилин!

Інгредієнти

Зелений соус – 2 ч. л.
Молодий Кабачок – 1 шт.
Сіль – опціонально
Суміш перців – опціонально
Лимонний сік – за смаком

Як приготувати Кабачки-гриль з зеленим соусом

Молоді кабачки на сковороді-гриль з зеленим соусом з гарбузового масла, зелені та горіхів – це смачне, пряне і корисне блюдо, в якому поєднуються вітаміни, насичені жири та антиоксиданти. Страва ідеально підійде для вечері або обіду.

Покроковий рецепт

Кабачки вимити і обсушити паперовими кухонними рушниками. Нарізати овоч на довгасті слайсы. Щедро посипати компонент морською сіллю з прованськими травами – базиліком, орегано, чебрецем. Присмачити закуску меленим перцем.

Збризнути слайсы з кабачків лимонним соком.

Змастити оливковою олією розпечену сковорідку-гриль. Це зручніше за все робити за допомогою кулінарної силіконової пензлика. Обсмажити кабачки до бажаної структури з одного боку.

І з іншого – до появи красивих гриллевых смужок.

Викласти кабачки на тарілку охолонути до 40 градусів. Тим часом можна приготувати зелений соус. Щедро полити зеленим соусом кабачки перед подачею.

Приємного апетиту!