Блюдо виходить смачним і корисним. Я намагаюся готувати з жовтим кабачком. Так мою страву виходить яскравим, але можна використовувати кабачок будь-якого кольору.
Інгредієнти
кабачок – 3 шт | |
фарш – 500 гр | |
сіль, перець – за смаком | |
сир фета – 200 гр | |
яйця – 2 шт | |
рослинна олія – 2 ст л | |
соєвий соус – 2 ст л |
Кабачки в духовці з фаршем – це рецепт, завдяки якому ви повбиваєте та здивуйте гостей і близьких. Спробуйте новий варіант відмінного гарячого для вашого буденного або святкового столу.
Покроковий рецепт
Кабачки промити. Нарізати на середні кружечки і тепер потрібно видалити м’якоть. Я використовую склянку. Ви можете це робити як вам зручно, головне не пошкодити оболонку. Потім розкладаємо на деко кільця кабачків без м’якоті. Деко попередньо змащуємо рослинним маслом.
Фарш я взяла готовий для економії часу. Фарш у мене свинячий, але можна використовувати і курячий. У фарш додаємо сир і одне яйце. Так само потрібно додати сіль, перець за смаком і все добре перемішати. Потім в кожну кабачкове кільце кладемо фарш.
Робимо соус. Змішуємо яйце, соєвий соус, подрібнений часник і поливаємо зверху на кабачки.
Відправляємо в духовку на 30 хвилин для запікання, при температурі 180 градусів.
Подаємо страву з зеленню та іншими овочами.