Кабачки запечені в духовці з фаршем

Кабачки запечені в духовці з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо виходить смачним і корисним. Я намагаюся готувати з жовтим кабачком. Так мою страву виходить яскравим, але можна використовувати кабачок будь-якого кольору.

Інгредієнти

кабачок – 3 шт
фарш – 500 гр
сіль, перець – за смаком
сир фета – 200 гр
яйця – 2 шт
рослинна олія – 2 ст л
соєвий соус – 2 ст л

Як приготувати Кабачки запечені в духовці з фаршем

Кабачки в духовці з фаршем – це рецепт, завдяки якому ви повбиваєте та здивуйте гостей і близьких. Спробуйте новий варіант відмінного гарячого для вашого буденного або святкового столу.

Покроковий рецепт

Кабачки промити. Нарізати на середні кружечки і тепер потрібно видалити м’якоть. Я використовую склянку. Ви можете це робити як вам зручно, головне не пошкодити оболонку. Потім розкладаємо на деко кільця кабачків без м’якоті. Деко попередньо змащуємо рослинним маслом.

Фарш я взяла готовий для економії часу. Фарш у мене свинячий, але можна використовувати і курячий. У фарш додаємо сир і одне яйце. Так само потрібно додати сіль, перець за смаком і все добре перемішати. Потім в кожну кабачкове кільце кладемо фарш.

Робимо соус. Змішуємо яйце, соєвий соус, подрібнений часник і поливаємо зверху на кабачки.

Відправляємо в духовку на 30 хвилин для запікання, при температурі 180 градусів.

Подаємо страву з зеленню та іншими овочами.