Кабачки запечені в духовці з фаршем

Кабачки запечені в духовці з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кабачки промити. Нарізати на середні кружечки і тепер потрібно видалити м’якоть. Я використовую склянку. Ви можете це робити як вам зручно, головне не пошкодити оболонку. Потім розкладаємо на деко кільця кабачків без м’якоті. Деко попередньо змащуємо рослинним маслом.

Фарш я взяла готовий для економії часу. Фарш у мене свинячий, але можна використовувати і курячий. У фарш додаємо сир і одне яйце. Так само потрібно додати сіль, перець за смаком і все добре перемішати. Потім в кожну кабачкове кільце кладемо фарш.

Робимо соус. Змішуємо яйце, соєвий соус, подрібнений часник і поливаємо зверху на кабачки.

Відправляємо в духовку на 30 хвилин для запікання, при температурі 180 градусів.

Подаємо страву з зеленню та іншими овочами.