Думаєте, як приготувати кабачки? Зробіть оладки – не залишитеся розчарованими.
Інгредієнти
Кабачок – 80 г | |
Куряче яйце – 1 шт | |
Геркулес (вівсяні пластівці) – 40 г | |
Сіль, перець – за смаком |
Осінь – то пора року, коли найбільш популярними стають кабачки. Цей овоч має багато корисних компонентів, тому не варто відмовлятися від їх вживання. Якщо Ви любите кабачки, то цей рецепт точно для Вас!
Покроковий рецепт
Для початку підготуємо всі інгредієнти.
Відразу хочеться відзначити, що наявність блендера набагато прискорює і полегшує процес приготування. Щасливчикам, які мають в запасі цей кухонний агрегат, достатньо скласти всі інгредієнти в чашу блендера і все збити. Іншим спочатку потрібно потерти кабачок в дрібну тертку.
Потім до кабачка додати яйце і вівсянку. Замість вівсянки можна використовувати вівсяну муку або будь-яку іншу.
Додайте сіль і перець, а потім ретельно перемішайте. Тепер потрібно залишити суміш хвилин на 5, щоб вівсянка розбухла, і тісто стало густішим. А поки можна розігрівати антипригарну сковороду, не використовуючи масло.
Викладаємо столовою ложкою оладки і підсмажуємо їх з двох сторін.
Що ж, наші оладки готові. Пробуйте і пригощайте своїх друзів. Приємного апетиту!