Кабачкові оладки з геркулесом

Кабачкові оладки з геркулесом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку підготуємо всі інгредієнти.

Відразу хочеться відзначити, що наявність блендера набагато прискорює і полегшує процес приготування. Щасливчикам, які мають в запасі цей кухонний агрегат, достатньо скласти всі інгредієнти в чашу блендера і все збити. Іншим спочатку потрібно потерти кабачок в дрібну тертку.

Потім до кабачка додати яйце і вівсянку. Замість вівсянки можна використовувати вівсяну муку або будь-яку іншу.

Додайте сіль і перець, а потім ретельно перемішайте. Тепер потрібно залишити суміш хвилин на 5, щоб вівсянка розбухла, і тісто стало густішим. А поки можна розігрівати антипригарну сковороду, не використовуючи масло.


Викладаємо столовою ложкою оладки і підсмажуємо їх з двох сторін.

Що ж, наші оладки готові. Пробуйте і пригощайте своїх друзів. Приємного апетиту!