Кабачкові оладки з вівсяними висівками

Кабачкові оладки з вівсяними висівками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кабачкові оладки з додаванням невеликої кількості борошна і вівсяних висівок

Інгредієнти

Кабачок – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Яйце – 1 шт.
Вівсяні висівки – 5 ст. л.
Борошно – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком
Орегано – 1 ч. л.
М’ята – 1 ч. л.

Як приготувати Кабачкові оладки з вівсяними висівками

Кабачкові оладки – це одне з найпопулярніших страв з кабачків. І у кожної господині, напевно, є свій рецепт їх приготування. Я ж хочу поділитися своїм. Він підійде тим, хто намагається їсти здорову їжу, адже в ньому більша частина борошна вищого сорту замінена на вівсяні висівки. А смак залишається такий же ніжний…

Покроковий рецепт

1. Кабачки натерти на крупній тертці. Посолити. І дати постояти, щоб вони пустили сік. Потім добре віджати від рідини.

2. Цибулю і моркву помити, почистити. Цибулю перемолоти на м’ясорубці або натерти на дрібній тертці. Моркву натерти на дрібній тертці.


3. У каструлю скласти овочі. Додати яйце і приправи. Перемішати.

4. Всипати вівсяні висівки, борошно і перемішати.

5. Випікати оладки на рослинному маслі на сковороді. Краще подати гарячими, але і в холодному вигляді вони дуже смачні.