Качка, запечена в пиві

Качка, запечена в пиві – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Процес приготування:
Птицю нарізати на порційні шматочки, посолити і поперчити. Можна натерти базиліком або іншими сухими травами. Залишити хвилин на п’ятнадцять просолится.

Потім викласти в глибоку сковорідку або деко, бажано щоб шматки не стикалися. Залити пивом і поставити в розігріту до 150 градусів духовку.

Хвилин через 10 від початку кипіння алкоголю, трохи зменшити газ.

За 20 хвилин до закінчення готування, накрийте її кришкою. М’ясо вийде соковитим, м’яким і рум’яним.

Подавати качку можна з будь-яким гарніром. Перед подачею прикрасити цедрою апельсина і рубаною зеленню. Приємного апетиту!