Інгредієнти
Кальмари – 7 шт. | |
Овочева суміш – 400 г (зелена квасоля, горошок, морква) | |
Вершки – 200 г | |
Сіль – | |
Спеції – | |
Зубочистки – | |
Зелень – |
Як приготувати Кальмари фаршировані овочами
Покроковий рецепт
Овочеву суміш розморозити, промити, посолити, поперчити, перемішати.
Кальмари почистити, добре промити. Нафарширувати овочевий сумішшю. Сильно щільно набивати кальмари не потрібно, так як при запіканні кальмар зменшується в розмірах і начинка з нього може вилізти.
Краї заколоти зубочисткою.
Перекласти кальмари в каструлю або високу сковороду. Залити вершками. Посолити, поперчити. Тушкувати 20 хвилин.
Подавати до столу теплими, попередньо знявши зубочистки. Приємного апетиту!