Рибу ретельно промити, натерти з двох сторін сіллю і перцем і замаринувати в двох столових ложках лимонного соку. Приблизний час витримки в маринаді – 20 хвилин.
Картоплю почистити, помити, порізати на великі часточки (розрізати бульба вздовж на 4 частини).Приготувати суміш з перцю, паприки і солі. Внести її в картоплю і перемішати.
Цибулю порізати кільцями. Лимон порізати кружальцями.
Розігріти духовку. На дно форми для запікання налити олію і покласти цибулю. На цибулю, в центр форми розмістити камбалу. Навколо риби розкласти картоплю. Зверху на рибу покласти вершкове масло і лимон. Додати воду. Зверху накрити форму фольгою.
Помістити форму з продуктами в духову шафу. Встановити температуру 200 градусів. Готувати протягом 45 хвилин. За 15 хвилин до закінчення приготування зняти фольгу з форми