Капкейки з апельсинами

Капкейки з апельсинами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Апельсин – 3 шт.
Вершкове масло – 150 г
Яйця – 3 шт.
Борошно – 200-250г
Цукор – 150 г
Розпушувач – 2 ч. л.
Шоколад – 1/2 плитки
Кондитерська посипання – за бажанням

Як приготувати Капкейки з апельсинами

Покроковий рецепт

Масло розтерти з цукром, додати яйця, перемішати.

Додати порізані шматочками апельсини.

Додати розпушувач і борошно, перемішати. Повинно вийде не дуже густе тісто.

На кожен кекс покласти по 1/2 кубика шоколаду, засунути їх ще раз в духовку, дочекатися моменту танення шоколаду (буквально 1 хвилину).

При бажанні посипати кондитерської присипкою. Виходять ось такі святкові кекси. Приємного апетиту!