Інгредієнти
Апельсин – 3 шт. | |
Вершкове масло – 150 г | |
Яйця – 3 шт. | |
Борошно – 200-250г | |
Цукор – 150 г | |
Розпушувач – 2 ч. л. | |
Шоколад – 1/2 плитки | |
Кондитерська посипання – за бажанням |
Як приготувати Капкейки з апельсинами
Покроковий рецепт
Масло розтерти з цукром, додати яйця, перемішати.
Додати порізані шматочками апельсини.
Додати розпушувач і борошно, перемішати. Повинно вийде не дуже густе тісто.
На кожен кекс покласти по 1/2 кубика шоколаду, засунути їх ще раз в духовку, дочекатися моменту танення шоколаду (буквально 1 хвилину).
При бажанні посипати кондитерської присипкою. Виходять ось такі святкові кекси. Приємного апетиту!