Капусняк з пшоном

Капусняк з пшоном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для того, щоб до обідньої трапези приготувати апетитні щі, будемо використовувати свіжу капусту (сорт – білокачанна). Даний інгредієнт різноманітимо овочами. У нашому рецепті використовуються картопляні бульби, морква і цибуля. Щоб домашні щі вийшли наваристими візьмемо м’ясний бульйон. Бажано зварити його з двох сортів м’яса: свинини і яловичини. Але кулінарні рамки для м’ясного бульйону ми ставити не будемо, підійде навіть бульйон, зварений з курки. Для насиченості в наших щах ще використовується така крупа пшоно. Всі тонкощі варіння ший зі свіжою капустою і пшоном розкриваються в нижчеподаному рецепті, в якому кожен кулінарний процес супроводжується відповідним фото.

Покроковий рецепт