Готуємо овочі та інгредієнти для заправки капустяного салату
Далі необхідно дрібно нашаткувати капусту за допомогою ножа або кухонного комбайна спеціальною насадкою. Додати сіль і пом’яти руками капусту щоб вона пустила сік.
На середній тертці натерти моркву і додати до капусти, яка пустила сік.
Далі ріжемо дрібно цибулю.
Тепер прийшов час заправляти капустяний салат. У миску з нашаткованої капустою і морквою додаємо цибулю, оцет, сіль і цукор. Далі ретельно перемішуємо і пробуємо на смак і додаємо того, чого не вистачає -сіль або цукор. Тут індивідуально – хто-то любить солодше, хтось кисліше.
Капустяний салат, як у кафе в готовий! Залишилося охолодити салат в холодильнику хоча б протягом години і можна подавати на стіл!