Карась у фользі на овочевій подушці

Карась у фользі на овочевій подушці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Карась – 2 штуки 250-300 гр
Масло рослинне – 50 мл
Кабачок – 150 гр
Морква – 1 штука
Сіль – за смаком
Суміш перців – за смаком

Як приготувати Карась у фользі на овочевій подушці

Для того, щоб запекти карася в духовці з використанням спеціальної фольги, крім основного інгредієнта – свіжої риби – слід підготувати кабачок і моркву. Саме ці інгредієнти будуть служити своєрідною овочевий «подушкою», на якій наш карась і буде нудитися в духовці у фользі. Також слід для запікання карася взяти спеції, рослинна олія. Подробиці приготування карася у фользі на овочевій подушці розкриті в нижчеподаному рецепті.

Покроковий рецепт