Картопля фарширована мясом

Картопля фарширована мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спочатку вибрати більш круглий середніх або великих розмірів картоплю, очистити від шкірки

За допомогою спіралеподібного ножа просвердлити отвори в картоплі

Фарш поперчити і посолити

Після заповнити кожне отвір картоплі готовим фаршем.

Картоплю кладемо в казанок для випікання. Отримані спіральки теж можна додати. Після приготування вони не менш смачні. Але можна ними скористатися на свій розсуд (зварити в пюре або викинути).

Потім робимо зажарку з цибулею, після виключення додаємо томатну пасту

Засмажку додаємо в картоплю. Доливаємо 1 склянка води, сіль за смаком. І кладемо в духовку для випікання.
Випікаємо картопля 40 хв до готовності.