Під проточною водою моєму картопляні плоди. Очищаємо бульби зручним для вас способом: овочечисткою або ножиком.
На обробній дошці нарізаємо картоплю у формі брусків. На сковороді підігріваємо олію. Нарізку з картоплі перекладаємо на сковороду для обжарювання. Відразу солимо, присипаємо меленим перцем.
Паралельно очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю. Інгредієнт дрібно рубаємо.
Викладаємо подрібнену цибулю на сковороду до картоплі.
Смажимо картоплю з цибулею до повної готовності і утворення скоринки.
Зелений консервований горошок перекладаємо на сито, щоб злити рідину. Викладаємо підготовлений горошок на сковороду. Тримаємо картоплю з горошком ще хвилин п’ять.
Подаємо картоплю з горошком з зеленню або овочевим салатом.
Всім приємного перекусу!