Картопля на сковороді з зеленим консервованим горошком

Картопля на сковороді з зеленим консервованим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Під проточною водою моєму картопляні плоди. Очищаємо бульби зручним для вас способом: овочечисткою або ножиком.

На обробній дошці нарізаємо картоплю у формі брусків. На сковороді підігріваємо олію. Нарізку з картоплі перекладаємо на сковороду для обжарювання. Відразу солимо, присипаємо меленим перцем.

Паралельно очищаємо від лушпиння ріпчасту цибулю. Інгредієнт дрібно рубаємо.

Викладаємо подрібнену цибулю на сковороду до картоплі.

Смажимо картоплю з цибулею до повної готовності і утворення скоринки.

Зелений консервований горошок перекладаємо на сито, щоб злити рідину. Викладаємо підготовлений горошок на сковороду. Тримаємо картоплю з горошком ще хвилин п’ять.

Подаємо картоплю з горошком з зеленню або овочевим салатом.

Всім приємного перекусу!