Картопля по-французьки з фаршем

Картопля по-французьки з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі інгредієнти і чистимо картоплю

Картоплю нарізаємо тонкими кружечками

Цибулю ріжемо півкільцями

Сир натираємо на крупній тертці

Сметану, солимо, додаємо гірчицю, чорний мелений перець або найбільш ваші улюблені спеції для м’ясних страв

Вогнетривку форму для запікання або на деко ретельно змащуємо вершковим маслом

За формою рівномірно викладаємо фарш і полукружки цибулі, шар змащуємо сметаною, змішаною з сіллю, спеціями і гірчицею

запікати близько 40 хвилин

На м’ясо з цибулею викладаємо акуратним шаром гуртки картоплі, розрівнюємо, також змащуємо сметаною

Ставимо форму з заготівлею у вже розігріту духовку. Виставляємо Температуру на 200 градусів. Запікається картопля по-французьки 40 хвилин. Форму можна зверху закрити кришкою або фольгою.

Дістаємо Форму, перевіряємо готовність картоплі, посипаємо натертим сиром, залишаємо страву відкритим і витримуємо ще хвилин 15-20 у залежності від вашої духовки. По будинку вже йде приголомшливий аромат

Картопля по-французьки з фаршем готова! Дістаємо блюдо і отримуємо справжнє задоволення.