Картопля по-французьки з фаршем

Картопля по-французьки з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Блюдо “картопля по-французьки” з розряду і дешево, і сердито. З категорії сердито – звучну назву, дуже домашній смак, ситність і доречність цієї страви на будь-якому столі. А з розряду дешевизни – стандартний набір продуктів і можливість експериментувати, використовувати більш відповідні види м’яса, улюблені спеції і сир, і в результаті отримати рецепт вашого унікального, сімейного, секретного рецепту.

Картопля по-французьки готується в духовці, без попереднього обсмажування м’яса або відварювання картоплі, що зберігає максимум корисних речовин в продуктах. Майонез в приготуванні не застосовується. Домашня їжа тим і прекрасна, що корисна. Сьогодні я приготую картоплю по-французьки з фаршем…

Покроковий рецепт