Картопля – 3-5 штук | |
Масло рослинне – 50 мл | |
Сіль – за смаком | |
Зелень сушена – за смаком орегано, базилік |
Для реалізації рецепту картопляного страви потрібно мінімум інгредієнтів, тому така картопелька приваблює своєю економічністю. Особливих кулінарних навичок для запікання картоплі по-селянськи не потрібно, тому рецепт можуть сміливо освоювати навіть дебютують кухарі та молоді домогосподарки.
Варто відзначити, що рецепт приготування сільської картопельки складається з двох основних етапів. Перший етап полягає в обсмажуванні картопляних скибочок на сковороді. Другий кулінарний етап – це запікання підсмаженої картоплі в духовці. Крім того, приділити увагу в самому початку рецепта варто очищення і нарізання картопляних бульб.
Кухонний інвентар для приготування картоплі по-селянськи теж простий, треба підготувати сковороду, деко, обробну дошку і ножик. Покрокові фото, які супроводжують кожен кулінарний крок, допоможуть вам приготувати смачну картоплю по-селянськи легко і просто.