Картопля, смажена з фаршем

Картопля, смажена з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо у вас в холодильнику є шматочок фаршу, то приготуйте з нього ароматну картопельку. Блюдо готується дуже швидко, а за смаком не поступається іншим.

Покроковий рецепт


Всі овочі миємо та очищаємо. Фарш солимо і перчимо.


Цибулю ріжемо невеликими кубиками. Моркву тремо на крупній тертці.

У сковороду наливаємо олію і відправляємо туди цибулю з морквою. Смажимо на повільному вогні 2-3 хвилини.

Додаємо фарш і шматочки вершкового масла. Перемішуємо і тримаємо на плиті близько 5 хвилин.

Картоплю нарізаємо кубиками середнього розміру.



Відправляємо картоплю в сковороду, додаємо спеції, часник. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою до готовності картоплі.

Подаємо до столу гаряче блюдо.