Якщо у вас в холодильнику є шматочок фаршу, то приготуйте з нього ароматну картопельку. Блюдо готується дуже швидко, а за смаком не поступається іншим.
Покроковий рецепт
Всі овочі миємо та очищаємо. Фарш солимо і перчимо.
Цибулю ріжемо невеликими кубиками. Моркву тремо на крупній тертці.
У сковороду наливаємо олію і відправляємо туди цибулю з морквою. Смажимо на повільному вогні 2-3 хвилини.
Додаємо фарш і шматочки вершкового масла. Перемішуємо і тримаємо на плиті близько 5 хвилин.
Картоплю нарізаємо кубиками середнього розміру.
Відправляємо картоплю в сковороду, додаємо спеції, часник. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою до готовності картоплі.
Подаємо до столу гаряче блюдо.