Нарізаємо курячу грудку шматочками такого розміру, як вам подобається. Складаємо м’ясо в каструлю, заливаємо холодною водою, солимо і ставимо на плиту вариться. Після закипання води м’ясо повинно кипіти 20 хвилин.
Готуємо овочі. Чистимо картоплю й нарізаємо її соломкою, моркву почистити і також режим соломкою, можна натерти на тертці, але соломкою виходить смачніше. Цибулю чистимо і режим кубиками.
Звільняємо каструлю злив бульйон з м’ясом в іншу ємність. У каструлю наливаємо олію, викладаємо цибулю і моркву і смажимо на середньому вогні під кришкою постійно помішуючи. В піджарку додаємо приправи за вашим смаком, далі викладаємо м’ясо і тушкуємо ще п’ять хвилин під кришкою.
Потім спускаємо картоплю, ще раз солимо і наливають невелику кількість бульйону (його не повинно бути багато, щоб не вийшов суп). Доводимо до кипіння і ставимо на повільний вогонь тушкуватися. Необхідно стежити, щоб картопля не підгоріла і вчасно перемішувати.
Як тільки картопля зварилася додаємо свіжу або суху зелень, ще раз перемішуємо і чекаємо ще п’ять хвилин. Картопля тушкована з курячою грудкою готовий. Приємного апетиту!