Картопля, тушкований з мексиканської овочевою сумішшю і фаршем

Картопля, тушкований з мексиканської овочевою сумішшю і фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для бажаючих смачно і ситно перекусити пропонується рецепт тушкованої картоплі, яка доповнена замороженої овочевої сумішшю і шматочками м’ясного фаршу.

Інгредієнти

Картопля – 4 шт.
Мексиканська овочева суміш – 200 гр
Фарш м’ясний – 200 гр
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Зелень – за смаком

Як приготувати Картоплю тушковану з мексиканської овочевою сумішшю і фаршем

Для приготування картопляного страви нам крім основного компонента потрібно заморожена овочева суміш (мексиканська), яка складається з подрібненої моркви, болгарського перцю, кабачка, кукурудзи, квасолі. Ситість страви додають шматочки м’ясного фаршу. Починаємо готувати.

Покроковий рецепт

Картопля очищаємо, нарізаємо на середні кубики.

Перекладаємо картопляну нарізку в каструлю, заливаємо кип’яченою водою. Ставимо варитися до напівготовності, не забувши посолити.

До картопляним часточок доповідаємо заморожену мексиканську суміш. Продовжуємо варити разом близько 10 хвилин.

Потім до інгредієнтів відправляємо фарш, поділений на шматочки. Інгредієнти за необхідності досолює, перчимо за смаком.

Тушкуємо картопля з подрібненими овочами і фаршем до готовності. В кінці присипаємо картопляне блюдо нарізаною свіжою зеленню.

Всім приємного і смачного перекусу!