Печена картопля в сметані в горщиках – ніжне порційне блюдо з апетитною подачею до вашого столу!
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Цибуля – 1/2 шт. | |
Спеції до картоплі – за смаком | |
Кріп – невеликий пучок | |
Сметана – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – за смаком |
Запечена картопля з зеленню і сметаною доповнить будь-який святковий або повсякденний застілля. Блюдо дуже просте в приготуванні, ситне, ніжне й ароматне. Воно порадує апетитною і порціонної подачею, цікавим і досить класичним смаком. Гарнір доповнить будь-які закуски і другі страви і стане незамінним доповненням будь-якого меню.
Покроковий рецепт
Підготувати картоплю до запіканню. Очистити і вимити овоч, нарізати на кружечки великі. Посолити коренеплід, приправити і поперчити за смаком. Перемішати і приправити рубаною зеленню кропу.
Додати до овочу з зеленню рубаний на півкільця цибулі.
Помістити картоплю в горщик для запікання з глини або чавуну.
Полити гарнір сметаною. Накрити кришкою і відправити в духову шафу.
Готову страву вийняти з духовки і подавати до столу!
Такий гарнір відмінно підійде до риби і м’яса, грибних страв і легким овочевим салатам. Приємного апетиту!