Картопля з курячими гомілками та овочами

Картопля з курячими гомілками і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Картоплю з курячими гомілками та овочами

Вечеря повинен бути не тільки смачним, але і апетитним з візуальної сторони. В якості подібного страви може виступити запечена картопля з курячими гомілками, томатами і червоним перчиком.
Інгредієнти:
1. Картопля – 399 грам;
2. Куряча гомілка – 8 штук;
3. Томат – 3 штуки;
4. Цибулина ріпчаста – 1 головка;
5. Соєвий соус – 29 грам;
6. Зубчики часнику – 3 штуки;
7. Морква – 1 штука;
8. Перець (червоний) болгарський – 1 штука;
9. Спеції для курки, куркума, сіль, чорний мелений перчик, кріп – по щіпці.

приготування:
Першим ділом промиваються гомілки і поміщаються в глибоку посуд з соєвим соусом. Цибулина шинкуется півкільцями, а часник пропускаємо через прес. Все це додається в страва до курочці. Всі складові перемішуються і отставляются в бік. Мариноване м’ясо буде м’якше і смачніше. Картоплю і моркву промиваються, очищаються від шкірки, після чого нарізати кружечками. Болгарський перчик перед вживанням необхідно очистити від плодоніжки з насінням. Він нарізати смужками. Помідори варто порізати пластинками. Овочі перемішуються в окремій тарі, присмачуються спеціями та олією. З посуду з куркою потрібно вилити соєвий соус. Для більш насиченого смаку гомілки також слід покрити спеціями з маслом і ретельно перемішати. На деко спочатку викладається курочка з цибулею, а потім по сторонах розподіляється картопля з овочами. Страва готується в розпеченій до 190 градусів духовці приблизно п’ятдесят дев’ять хвилин. Приємного апетиту.