Картопля з овочами запечена в духовці

Картопля з овочами запечений в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Давайте підготуємо потрібні інгредієнти: картопля, баклажан, солодкий перець, морква, помідор, часник, квасоля спаржева

Всі овочі миємо під проточною водою. Картоплю, моркву і часник чистимо, солодкий перець очищаємо від насіння і плодоніжки. Далі нарізаємо баклажани, картоплю і моркву кільцями, перець ділимо на 4 частини. Всі ці овочі злегка промаринуйте: посоліть, поперчіть і побризкайте оливковою олією.

На деко викладаємо спочатку картопля з морквою і баклажан. Запікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів. Тим часом нарізаємо помідори на 4 частини і подрібнюємо часник. Змішайте спаржеву квасолю, помідори, часник і злегка промаринуйте.

Далі відкриваємо духовку, картопелька вже майже готова, викладаємо на неї наші свіжі промариновані овочі з часником і випікаємо ще 15 хвилин. Прямо на деку побризкайте ще раз всі овочі оливковою олією.

Режим духовки повинен бути з обветриванием, так на овочах утворюється золотава скоринка. По закінченню часу дістаємо нашу страву і презентуємо. Важливо не перетримати в духовці, спаржа повинна приготуватися і залишити свій яскравий зелений колір. Ось і все, осіннє страва готова. Приємного апетиту.