Картопля з сиром і зеленню

Картопля з сиром і зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарнір з картоплі з сиром і зеленню – ідеальне доповнення до риби або м’ясних страв!

Інгредієнти

Картопля – 6 шт.
Морська сіль – за смаком
Сир – 50 г
Прованські трави – за смаком
Петрушка – невеликий пучок
Суміш перців – щіпка
Рослинне масло – опціонально

Як приготувати Картоплю з сиром і зеленню

Картопля з зеленню і сиром – смачний і дуже ніжний гарнір з мінімуму компонентів. Блюдо підійде як для домашнього вечері, так і для святкового меню. Смак гарніру дуже цікавий – з вершковою ноткою сиру і пікантністю зелені. Вершкове масло робить картоплю м’яким і апетитним, а спеції доповнюють композицію. Ідеально підійде розмарин, чебрець або орегано.

Покроковий рецепт

Очистити картоплю і ретельно вимити. Обсушити часточки паперовим рушником.

Полити картоплю олією і посипати спеціями і перцем за смаком. Підсолити. Відправити картоплю в духовку і запікати до м’якості.

Тим часом, натерти дрібно сир, подрібнити пучок петрушки. Перемішати компоненти з вершковим маслом за смаком і покрити сумішшю запечена картопля. Відправити в духовку на кілька хвилин до рум’яності.

Подавати картоплю з сиром до столу! Зелень надає картоплі чарівний насичений аромат, а сир – апетитно тягнеться і доповнює коренеплід вершковим нюансом.

Їсти гарнір потрібно гарячим – з вогню та з жару! Приємного апетиту!