Гарнір з картоплі з сиром і зеленню – ідеальне доповнення до риби або м’ясних страв!
Інгредієнти
Картопля – 6 шт. | |
Морська сіль – за смаком | |
Сир – 50 г | |
Прованські трави – за смаком | |
Петрушка – невеликий пучок | |
Суміш перців – щіпка | |
Рослинне масло – опціонально |
Картопля з зеленню і сиром – смачний і дуже ніжний гарнір з мінімуму компонентів. Блюдо підійде як для домашнього вечері, так і для святкового меню. Смак гарніру дуже цікавий – з вершковою ноткою сиру і пікантністю зелені. Вершкове масло робить картоплю м’яким і апетитним, а спеції доповнюють композицію. Ідеально підійде розмарин, чебрець або орегано.
Покроковий рецепт
Очистити картоплю і ретельно вимити. Обсушити часточки паперовим рушником.
Полити картоплю олією і посипати спеціями і перцем за смаком. Підсолити. Відправити картоплю в духовку і запікати до м’якості.
Тим часом, натерти дрібно сир, подрібнити пучок петрушки. Перемішати компоненти з вершковим маслом за смаком і покрити сумішшю запечена картопля. Відправити в духовку на кілька хвилин до рум’яності.
Подавати картоплю з сиром до столу! Зелень надає картоплі чарівний насичений аромат, а сир – апетитно тягнеться і доповнює коренеплід вершковим нюансом.
Їсти гарнір потрібно гарячим – з вогню та з жару! Приємного апетиту!