Дрібно подрібнити пучок кропу.
Змішати рубану зелень з морською сіллю, сиром, прованськими травами, м’яким вершковим маслом і сухим часником – за бажанням. Гарненько перемішати начинку і настояти протягом п’яти хвилин.
Тим часом потрібно очистити і вимити картоплю і висушити паперовими кухонними рушниками і посипати сіллю, прованськими травами і паприкою. Викласти картоплю в змащену маслом форму для запікання і збризнути коренеплід маслом оливи зверху.
Викласти сирну начинку на половинки картоплі і відправити блюдо в духовку на півгодини. Орієнтуватися в часі запікання потрібно на м’якість картоплі і рум’яність сирною “шапочки”.
Страва готова! Залишилося викласти гарнір на тарілку і подавати до столу. Приємного апетиту!