Картопля запечена з салом і часником

Картопля запечена з салом і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізаємо сало і викладаємо на деко. Ріжемо не дрібно, щоб не згоріло в процесі приготування, має подтопиться. Середніми шматочками, я нарізала брусками.

Чистимо і нарізаємо картоплю. Відправляємо до сала в деко


Солимо, перчимо і приправляємо спеціями. Я використовую прованські трави, суміш перців і обов’язково куркуму, вона додасть гарний колір.


Йдіть в розігріту духовку до 250 градусів на 45 хвилин, перемішуємо через кожні 15 хвилин. В кінці приготування посипаємо натертим часником і петрушкою. Перемішуємо і залишаємо відпочивати в выключеной духовці 10 хвилин.
Смакота під домашні соління.
Приємного апетиту!