Картопля зі свининою і цибулею в духовці

Картопля зі свининою і цибулею в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Картопля очистити і нарізати уздовж на чотири частини, як по-селянськи.

М’ясо нарізаємо на середні шматочки довільної форми на деко і відправляємо до картоплі.

Лук очищаємо і ріжемо півкільцями і змішуємо з іншими залишають.

Додаємо сіль, перець, спеції. Я завжди додаю прованські або італійські трави, шалено смачно і ароматно виходить. Перемішуємо і відправляємо в духовку на 45-50 хвилин на 180 градусів.

За 5 хвилин до закінчення приготування для отримання скоринки можна включити режим конвекції або обдування в духовці, якщо такої функції немає тоді відключити нижній нагрів а збільшити верхній.
Приємного апетиту!