1. Картоплю помити, очистити і відварити до готовності. Розім’яти в досить рідке пюре. Це потрібно для того, щоб листи лазаньї просочилися і стали м’якими.
2. Ковбасу нарізати кубиками. Сир натерти на крупній тертці.
3. Змішати картоплю, ковбасу і сир. Посолити. Поперчити.
4. У мене лист лаваша дуже довгий, тому я його розрізала на три частини. Якщо у вас інший тип лаваша, то потрібно, щоб було три пластини. Одну пластину викладаємо на дно змащеної олією форми. Потім викладаємо половину начинки. Потім кладемо ще один лист лаваша і знову картопляну начинку. Накриваємо останнім листом лаваша.
5. У мисці збовтуємо яйце з кефіром (можна замінити сметаною) і поливаємо зверху лазанью. Форму закриваємо фольгою. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів і готуємо 40 хвилин. Потім знімаємо фольгу і готуємо ще 10 хвилин.
6. Розрізати на прямокутники і подати.