Курячу грудку відварюємо до готовності, охолодити. Бульйон зберігаємо для пюре.
Чистимо і відварюємо картоплю і моркву (за бажанням).
Робимо картопляне пюре. Розтираємо картоплю і моркву блендером або товкачиком, додаємо молоко, вершкове масло і трохи курячого бульйону (за смаком).
Курячу грудку ріжемо на невеликі шматочки (приблизно 1.5 х 1.5 х 1.5 см).
Беремо форму для запікання зі стінками. Для даної кількості інгредієнтів добре підходить кругла форма діаметром 26 сантиметрів. Викладаємо на форму верствам у такій черговості: картопляне пюре, куряча грудка, золотиста кукурудза, картопляне пюре. Відправляємо в духовку на 20 хвилин.
Натираємо сир на крупній тертці, посипаємо їм запіканку і повертаємо в духовку ще на 10 хвилин.