Картопляне рагу зі свининою

Картопляне рагу зі свининою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ситно, соковито, апетитно….

Інгредієнти

картопля – 5 шт великих
свинина 0.5 кг шия
суміш овочів (цибуля, морква, болгарський перець) – 200 гр заморожена
спеції – за смаком
олія – для смаження

Як приготувати Картопляне рагу зі свининою

Для приготування цього рецепту знадобиться мінімум продуктів і кілька простих дій. А для того, щоб довести його до досконалості я поділюся деякими секретами приготування.

Покроковий рецепт

І так, приступимо.
В першу чергу нам знадобиться п’ять великих кортофелин. Їх ми очищаємо від шкірки, ретельно промиваємо під проточною водою. Потім розрізаємо кожну на пластинки , потім на брусочки , а в кінцевому підсумку на невеликі кубики. Залежно від сорту картоплі потрібно робити і кубики. Якщо він розварюється швидко і сильно, краще зробити кубики побільше. Якщо, він більш щільний і довго вариться, кубики повинні бути дрібними. Заготовки з картоплі кладемо в каструлю і заливаємо холодною водою. ставимо на плиту, нехай закипає…

В цей час готуємо м’ясо. Його теж попередньо промиваємо та нарізаємо дрібним кубиком. Розміри картоплі і м’яса повинні збігатися. На розігріту сковороду викладаємо м’ясо і обсмажуємо на рослинній олії 1-2 хвилини, періодично перемішуючи.

Далі до м’яса додаємо овочі і спеції. У цьому рецепті я використовую зимову заморожену заготовку з перцю, цибулі та моркви. Просто відрізаю необхідну кількість і кладу зверху на гаряче м’ясо, заготівля швидко розморозиться, дасть необхідний сік. В цей же час я додаю спеції. Сьогодні – це кумін, орегано, порошок кінзи і базиліку, а так само курячий кубик.

Обсмажуємо м’ясо до золотистого кольору. В цей час картопля закипить і почне вирувати. Саме час об’єднати інгредієнти. У киплячий картопля висипаємо м’ясо з овочами. Ретельно перемішуємо.Обов’язково пробуємо на сіль. При необхідності додаємо спеції.

Варимо рагу до готовності приблизно 15-20 хвилин на повільному вогні. Блюдо готове. Посипаємо його зеленню і подаємо до глибокої піалі із чорним хлібом. ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!