Картопляні котлети (картопля, яйце, масло вершкове, сіль, борошно) смажені на соняшниковій олії
Інгредієнти
Картопля – 0,5 кг | |
Сіль – 1 чайна ложка | |
Вершкове масло – 20 г | |
Борошно пшеничне – 25 г | |
Яйце куряче – 1 шт | |
Рослинна олія – 30 мл |
Сьогодні я вам опишу про те як легко і просто приготувати картопляні котлети. Більшості з нас за смаком картопля, і, звичайно ж, не проти спробувати нові картопляні шедеври кулінарного мистецтва. Саме тому любителі кулінарії готові докласти максимум зусиль, щоб самим навчитися готувати страви. Побільше креативності – і у вас вимальовується маса фантазій, щоб з кожним наступним приготуванням змінити склад інгредієнтів, щоб отримати різні відтінки смаків. Отже, почнемо готувати нашу страву. Для приготування вам знадобляться: картопля, пшеничне борошно, вершкове масло, соняшникову олію, яйце куряче, сіль.
Покроковий рецепт
Картоплю очищаємо і варимо до м’якості в підсоленій воді
Зливаємо воду. До охолодження картоплі, розминаємо його, додаємо борошно, яйце. Перемішуємо до однорідної маси.
З утвореної маси ліпимо котлети (або биточки)
Розігріваємо на плиті сковороду, наливаємо олію. Викладаємо в сковороду котлети і обсмажуємо з обох сторін. Блюдо готове до вживання. Подавайте котлети зі сметаною, грибним соусом, овочевим салатом або як гарнір до м’ясного або рибного блюда.