Картопляні котлети

Картопляні котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопляні котлети (картопля, яйце, масло вершкове, сіль, борошно) смажені на соняшниковій олії

Інгредієнти

Картопля – 0,5 кг
Сіль – 1 чайна ложка
Вершкове масло – 20 г
Борошно пшеничне – 25 г
Яйце куряче – 1 шт
Рослинна олія – 30 мл

Як приготувати Картопляні котлети

Сьогодні я вам опишу про те як легко і просто приготувати картопляні котлети. Більшості з нас за смаком картопля, і, звичайно ж, не проти спробувати нові картопляні шедеври кулінарного мистецтва. Саме тому любителі кулінарії готові докласти максимум зусиль, щоб самим навчитися готувати страви. Побільше креативності – і у вас вимальовується маса фантазій, щоб з кожним наступним приготуванням змінити склад інгредієнтів, щоб отримати різні відтінки смаків. Отже, почнемо готувати нашу страву. Для приготування вам знадобляться: картопля, пшеничне борошно, вершкове масло, соняшникову олію, яйце куряче, сіль.

Покроковий рецепт

Картоплю очищаємо і варимо до м’якості в підсоленій воді

Зливаємо воду. До охолодження картоплі, розминаємо його, додаємо борошно, яйце. Перемішуємо до однорідної маси.

З утвореної маси ліпимо котлети (або биточки)

Розігріваємо на плиті сковороду, наливаємо олію. Викладаємо в сковороду котлети і обсмажуємо з обох сторін. Блюдо готове до вживання. Подавайте котлети зі сметаною, грибним соусом, овочевим салатом або як гарнір до м’ясного або рибного блюда.