Картопляні пиріжки з капустою

Картопляні пиріжки з капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати інгредієнти

1. Картоплю почистити, відварити, залити молоком і розтовкти в пюре так, щоб не залишилося грудочок. Молоко додавати поступово, маса повинна вийти густий.




2. Капусту і цибулю нашаткувати, моркву потерти, покласти на сковорідку. Тушкувати до готовності хвилин 13 – 15.

3. Яйце збити, ввести в остиглу картопляну масу, добре вимісити.

4. Руки намочити, взяти невелику кількість пюре, зверху викласти капусту, накрити ще одним шаром пюре. Зліпити пиріжки, викласти на металеве деко, злегка змащене олією.

5. За допомогою кулінарної пензлика, промазати збитим яйцем кожен пиріжок.

6. Випікати при 190 градусах протягом 15 хвилин.
Пиріжки можна подавати теплими або холодними, приправляючи кетчупом, томатною пастою, гірчицею.