Картопляні трояндочки з беконом і адигейський сиром

Картопляні трояндочки з беконом і адигейський сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Збираємо необхідні інгредієнти.

2. Картоплю миємо, очищаємо від шкірки, нарізаємо тонкими платинами. Чим тонше буде нарізка, тим зручніше буде формувати трояндочки.

3. Адигейський сир натираємо на дрібній тертці.


4. Смужки бекону розкладаємо на дошці, солимо, перчимо. Зверху викладаємо картопляні кружальця (як на фото). Ще раз трохи присаливаем. Якщо м’ясні смужки занадто тонкі, доведеться використовувати 2 штуки, наклавши одна на іншу з невеликим зміщенням.

5. Акуратно згортаємо в рулет, виходить трояндочка. Для зручності випікання використовуємо формочки для кексів.


6. Посипаємо зверху сиром, відправляємо в духовку приблизно на 25-30 хвилин. Для зручності подачі можна використовувати паперові форми для мафінів.