Картопляний салат з шинкою, крашанками та авокадо – простий і легкий у приготуванні, заправляється йогуртом.
Інгредієнти
змішаних листя салатів – велика жменька спробуйте крес-салат, шпинат і рукккола | |
помідорів черрі – 6 | |
шинки індички – 2 скибочки | |
відварних яйця – 1-2 | |
чорних маслин – 6 | |
свіжого огірка – кілька шматків | |
червоної цибулі – кілька тонких кілець | |
авокадо – 1 | |
будь-якого йогурту без добавок – 2-3 столові ложки | |
молодий варена картопля – 2 |
Картопляний салат з авокадо, шинкою і яйцями – простий і легкий у приготуванні.
Покроковий рецепт
Листя салатів обов’язково промийте і обсушіть на паперовому рушнику.
Яйця і молода картопля відваріть в окремих каструльках. Почистіть всі, яйця наріжте клинами, а картоплю навпіл або кільцями (залежно від розміру овоча).
Помідори черрі розрізати навпіл. Шинку наріжте тоненько.
Маслини наріжте колечками. Свіжий оугрец наріжте невеликими шматочками, попередньо знявши шкірку. Червоний цибулю тоненько наріжте. Авокадо почистіть, видаліть кісточку і наріжте шматочками або кубиками.
Перекладіть все порізані інгредієнти в глибоку миску. Додайте листя салату. Картопляний салат на смак посоліть і перемішайте. Перекладіть салат в красиву миску. Полийте парою столових ложок йогурту (без добавок). Присипте свіжомеленим перцем і подавайте до столу. Приємного апетиту!