Картопляний салат з кукурудзою і ковбаскою
Інгредієнти
молодий картоплі – 200 грам | |
бекон – кілька смужок | |
вареної кукурудзи – 50 грам | |
копченої ковбаси – 100 грам | |
шпинат, петрушка – пару гілочок | |
Для заправки салату: | |
оливкової олії – 3 столові ложки | |
червоного винного оцту – 3 столові ложки | |
діжонської гірчиці – 3 столові ложки | |
цукрового піску – 1 чайна ложка або за смаком | |
солі – 1/4 чайної ложки | |
меленого перцю – 1/4 чайної ложки |
Як приготувати Картопляний салат з кукурудзою і ковбаскою
Інтернет пропонує вам десятки рецептів салату з картоплі. Один з них представляємо вам.
Покроковий рецепт
1. Картопля запечіть в духовій шафі протягом двадцяти хвилин при середній температурі. Почистіть і поріжте на шматочки.
2. Бекон порізати шматочками.
3. Копчену ковбасу наріжте кубиками.
4. Розігрійте сковороду з маслом, обсмажте ковбаску і бекон.
5. Перемішайте всі інгредієнти для заправки. Зелень порізати, відкладіть.
6. Картопля змішайте з ковбаскою і беконом. Додайте кукурудзу і зелень. Залийте салат раніше приготовленої заправкою, посоліть за смаком, перемішайте. Подавайте до столу.