Каша 5 злаків

Каша 5 злаків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Перемолоти в кавомолці або блендером (залежить від обсягу приготування) крупи. З’єднати і перемішати.

2. Перемелені крупи можна промити. Залити холодною водою, розмішати і дати постояти кілька хвилин. Потім акуратно злити воду з поверхні.

3. Залити гарячою або холодною водою. Води налити приблизно в 2 рази більше, ніж крупи.

4. Варити на повільному вогні до готовності. Можна в процесі варіння додати води.

5. Наприкінці варіння, коли каша почне загусати додати сіль і цукор за смаком. Можна додати молока, дати закипіти, вимкнути, накрити кришкою і дати постояти кілька хвилин.
Перед подачею на стіл додати вершкове або рослинне масло.